Print

Contact ons

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

ONS TEAM

Ons webdesign team staat garant voor een website geheel ontworpen aan de hand van uw wensen. Wij doorlopen het proces van begin tot eind samen met u, zodat wij zeker weten dat u straks een website heeft waar u trots op kunt zijn. Voor optimale gebruiksvriendelijkheid moet allereerst duidelijk zijn wat voor type website u voor ogen heeft.

Jeffrey

Manager

Jeffrey heeft ruim 7 jaar ondernemers ervaring opgedaan bij de Kamer van Koophandel. Bij YOW houdt hij zich bezig met marketing en vormgeving.


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Lisa

accountmanager

Lisa adviseert onze klanten over de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Ze neemt hier alle tijd voor zodat al je vragen worden beantwoord.


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Erwin

Designer

Erwin is een echte WordPress magician. Hij heeft jaren lange ervaring met het bouwen van allerlei designs. Hij is onze rots in de branding.


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Vacature

designer

Ben jij een zzp freelance webdesigner en ben jij altijd op zoek naar nieuwe leuke klussen? Stuur ons gerust een berichtje om te kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn Your Optimized Website

Speciaal bedoelt voor MKB’ers, zzp’ers en andere ondernemers die voordelig en veilig online willen.

ons pakket

Iedereen zoekt en vergelijkt op het internet. Dat ga jij waarschijnlijk ook doen wanneer je een website wilt laten maken. Dat is logisch want je wilt het beste voor het liefst zo min mogelijk. Dat weten we bij YOW, daarom hebben we voor een all-in pakket gekozen voor een eerlijke prijs. Alles wat je nodig hebt voor €599! Geen vanaf prijzen en extra kosten voor pagina’s, fotoalbums, sliders en alle andere modules. Bij YOW is dit allemaal gewoon inbegrepen!

voor ondernemers

Your Optimized Website is speciaal bedoelt voor MKB’ers, zpp’ers en andere ondernemers die voordelig en veilig online willen. Wij zorgen voor een complete en professionele website terwijl jij door kan blijven gaan met de dingen waar je goed in bent. Ondernemen is en blijft een combinatie van doen waar je goed in bent en chronisch tijd gebrek hebben.

duidelijkheid

Your Optimized Website is speciaal bedoelt voor MKB’ers, zpp’ers en andere ondernemers die voordelig en veilig online willen. Wij zorgen voor een complete en professionele website terwijl jij door kan blijven gaan met de dingen waar je goed in bent. Ondernemen is en blijft een combinatie van doen waar je goed in bent en chronisch tijd gebrek hebben.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de totale kosten voor een All- in website?
Wij maken complete professionele all-in websites voor een vast bedrag van €599,- ex btw. Ook wij zijn ondernemers en er is niets zo prettig als helderheid.

€599 thats all! Geen verstopte addertjes onder het gras of onverwachte kosten.

Kan ik terecht voor onderhoud?
Na oplevering geven we je een eenvoudige CMS zodat je zelf je website kan onderhouden. Mocht je toch nog vragen hebben staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen. Wil je helemaal niets zelf doen? Dan betaal je maandelijks een vast bedrag van €19,95,-

Hiervoor vullen wij je website één keer per maand gedurende 30 minuten met jouw aangeleverde nieuwe teksten en/of foto’s.

Waarom zou ik kiezen voor YOW
Bij Your Optimized Website zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele websites. We werken met bewezen structuren en maken unieke designs. Dit zorgt ervoor dat iedere website uniek is. Wij nemen alles uit handen zodat jij zorgeloos kan blijven ondernemen en doen waar je goed in bent. Pas wanneer je volledig tevreden bent zijn wij dat ook. Na oplevering is dit 100% jouw eigendom.
Kan ik nadat ik online ben nog bij jullie terecht?
Nadat je website online is gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elke PC of tablet op je website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook sturen we je een makkelijke handleiding. Kom je er niet uit of heb je even hulp nodig? Dan kan je ons gratis advies en/of hulp vragen via chat, e-mail en telefoon.
Ik kan toch ook zelf gratis mijn website maken
Dat klopt helemaal! Er zijn verschillende aanbieders in Nederland waar je voor weinig of zelfs kosteloos je eigen website kan maken. Deze bedrijven bieden je vaak een stijlloos basis sjabloon aan die je zelf mag invullen. Los van het feit dat je er vaak dagen mee bezig bent zien alle basis sjablonen er hetzelfde uit en zijn er weinig opties. Het maakt dus niet uit of je een kapper of een accountant bent. Jouw website zal dezelfde structuur hebben. Het enige wat je kan doen om zo ’n website te personaliseren, is het aanpassen van een andere menu kleur. Bij YOW zeggen we niet dat zo’n website slecht is, het is alleen beperkt qua mogelijkheden en het ziet er goedkoop uit. Dat is nou net niet wat je wilt uitstralen.
Hoe kan ik jullie bereiken
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar via de e-mail en telefoon.

E-mail: info@youroptimizedwebsite.nl
Tel: 0614280309

Hoe zit het met de hosting van mijn website
Je website moet ergens worden ondergebracht. Wij noemen dat een hosting. Je bent niet verplicht omdat bij ons te doen. Onze voorkeur gaat hier wel naar uit, omdat wij jouw website dan volledig in beheer te hebben zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. De kosten hiervan bedragen €9,95 per maand.

( Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Je website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet )

Is mijn website wel responsive
We bouwen alleen websites die het perfect doen op tablets en smartphones.  Je weet dus zeker dat je bezoekers je nieuwe website goed beleven.
Ben ik goed vindbaar in zoekmachines
Al onze websites zijn volledig geoptimaliseerd zodat jouw website direct ( na 10 dagen ) goed vindbaar is.

Waarom 10 dagen? Alleen Google kan je dit antwoord geven 😉

Hoe snel is mijn website online

Wanneer we van jou de content hebben ontvangen gaan we binnen een week een 1e ontwerp maken.
Keur je deze goed, dan staat je website de week erop al online!

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur- 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur -16:00 uur.

Ontvang onze website offerte

Ontvang binnen 24 uur onze website offerte per mail. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Liever direct in contact komen? Bel ons op 0614280309


offerte aanvragen

Sinds 2017 zijn we een betrouwbare en serieuze websitebouwer voor elke organisatie die een voordelig een vindbare website wil laten maken. 

All- in pakket

Over ons

Contact

© 2018 All rights reserved. Your Optimized Website | YOW


Twitter


Facebook


Dribbble


Youtube


Pinterest


Medium